Automagazin: 022 31 01 01 Service auto 022 31 00 31
RO RU
Română Русский

Hankook a deschis un centru de testare în Finlanda

Hankook a deschis un centru de testare în Finlanda

Producătorul coreean Hankook este cunoscut în întreaga lume pentru produsele sale de calitate. Unul dintre cele mai populare modele din cadrul companiei Hankook este Winter I'pike W419, noul model Winter I'cept IZ2 W616, lansat de companie în 2016 - toate au avut rezultate bune în timpul iernii.

Cel mai nordic loc de testare din lume, locul în care sunt cercetate produsele celor mai buni producători din lume, așezarea cu condiții de iarnă lungi și stabile este tot Ivalo. Prin urmare, alegerea liderilor companiei Hankuk este fără îndoială. Având în vedere în special faptul că marca coreeană intenționează să-și sporească prezența pe piața europeană a pneurilor.

Noul centru de testare, numit "Technotrac", a inclus trei piste drepte și două inele cu o multitudine de ture. Au fost create condiții pentru testarea tuturor caracteristicilor tehnice principale: tracțiune, eficiență de frânare, manevrabilitate. De asemenea, au fost prevăzute condiții pentru analiza imediată a rezultatelor: există ateliere speciale, un depozit răcit, birouri și o sală de conferințe pentru prezentări.